Logo Universiteit Utrecht

Education of International Newly Arrived migrant pupils at primary and secondary school level

Nieuws

Kletskoppen Kindertaalfestival

Afgelopen zaterdag 28 oktober was de allereerste editie van het Kletskoppen kindertaalfestival te Nijmegen. Dit evenement, georganiseerd door de Radboud Universiteit Nijmegen, vond plaats in de bibliotheek letteren en studio LUX.

Tijdens dit evenement werd meertaligheid op een speelvolle manier benaderd, met lezingen over meertalig opvoeden, verschillende kinderactiviteiten en een meertaligheidsplein. Het festival was bedoeld voor kinderen tot 12 jaar en hun ouders om op een leuke manier kennis te maken met meertaligheid en het wetenschappelijk onderzoek hiernaar. EDINA was aanwezig om enkele good practices te verzamelen, en wij vonden het evenement een groot succes.

Voor informatie over een mogelijke tweede editie volgend jaar, hou http://www.kletskoppenfestival.nl/ in de gaten.